fietserd

Beide ploegen draaien de plaat

Vandaag al weer op de racefiets gezeten voor een rit van ongeveer 2 uren. Dat had ik beloofd in de mail die ik eind vorige week naar de clinicploeg en de dameswielrenploeg van The Sportsclub stuurde. Echt leuk was het overweldigende enthousiasme, nog dezelfde dag had ik 7 aanmeldingen.

Het werd nog meer; uiteindelijk vertrokken we vanochtend met een klein peloton van 15 man/vrouw. De zon scheen, de temperatuur oke, maar de wind nog wel frisjes. Gelukkig waaide het niet hard. Klaas R. vooraan, ik achteraan en daar tussenin een mengeling van wielrenners van beide ploegen.

Eerlijk is eerlijk; bepaald inspannend was het voor mij (en mijn ploeggenoten) niet. De snelheid lag relatief laag, waardoor mijn benen de spierpijn van het klussen van gister een beetje kwijt konden raken. Want dat voelde ik zeker nog wel, ook toen ik aan het einde van de rit van de fiets stapte.

Benieuwd naar de gegevens van de rit sloot ik de Garmin aan op mijn pc. Huh? Hé, hij had het toch goed gedaan? Ik had bijna 50 kilometer op de teller… maar hij laat niets zien. Wat is dit? Heb ik ‘m dan toch niet aangezet, of aan en weer gelijk uitgezet. Nee, echt helemaal leeg! Noppes! Nada! Niente! Geen gegevens meer van de rit van vandaag! Potverdepotverdepotver.

Dat is wel flink balen, maar wat doe je eraan? De rit maar herinneren en aan het eind van het jaar weten dat je eigenlijk 50 km meer gefietst hebt dan wat de website van Garmin aangeeft… jammer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *