fietserd

vooruitwerken

Zoals de laatste weken wel eens vaker gebeurd is, word ik ook vanochtend weer voor de wekker wakker. In plaats van dat ik me weer omdraai en wat door kan slapen denk ik na. Om de één of andere reden zit mijn hoofd vol met de training voor aanstaande zaterdag; heb ik daar misschien over gedroomd?

De duurtraining van afgelopen zaterdag is goed bevallen, ondanks de wind heb ik eigenlijk geen wanklank gehoord. Aanstaande zaterdag gaan we weer kilometers maken. Maar ook het herstel gaan we oefenen, want als je in de heuvels van Limburg moet fietsen, moet je vooral ook kunnen herstellen.

Iedereen in de ploeg kan wel klimmen, maar de Amstel Gold Race komt snel dichterbij en we willen ‘m ook fatsoenlijk uit kunnen fietsen. En daarvoor heb ik een trainingsschema gemaakt. Met een veel van mezelf en een beetje van internet en anderen die meedachten. Ik heb vooruit gewerkt, ben er klaar voor.

Wat we zaterdag gaan doen? Een duurtraining. Een tempotraining. Een klimtraining. Van alles zit er in. Maar we gaan vooral ook genieten. Van het fietsen en van het gezelschap van de leuke ploeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *