even weg

vakantiegevoel!

We lopen over het strand… Ytsje en ik. Het is de bedoeling dat we later die dag onze ouders van het vliegtuig halen op Schiphol.

Samen zijn we daarom ’s morgens in de auto gestapt en naar Bloemendaal aan Zee gereden. Nadat we de auto hebben geparkeerd en de slippers hebben aangetrokken, lopen we het duin op. Het strand eerst op en dan wat drinken? Nee, eerst wat drinken en dan aan de wandel.

Het is druk bij de strandtent, iedereen zit op het terras te genieten van de zonnestralen. Wanneer de eerste spetters komen, schiet iedereen de strandtent in, Ytsje ik ook. Wat drinken, wat eten en we zijn klaar om te gaan.

Het weer is opgeklaard, de zon is erbij gekomen en de temperatuur is lekker. De slippers gaan uit, we lopen op blote voeten in noordelijke richting, tot aan IJmuiden aan Zee. Mensen wandelen, zitten op hun strandlakens, vliegeren, bouwen zandkastelen en zwemmen.

Wij wandelen van IJmuiden tot aan Zandvoort aan zee en weer terug naar Bloemendaal. Ondertussen hebben we hele gesprekken, genieten van het lekkere weer en de gezelligheid. We vergeten de tijd….

Oh ja! We moeten ook nog naar Muiden en naar Schiphol! De marktplaatshandel in Muiden mislukt en we zijn niet op tijd op Schiphol, maar een toffe dag hebben we wel gehad. Het is vakantie 🙂