uit en thuis

de orde van de dag

De meeste feestelijkheden van deze maand zijn weer voorbij. Het begin van december is voor mij meestal een drukke periode, niet alleen vanwege sinterklaas, maar ook vanwege mijn eigen verjaardag en de verjaardag van mijn zwager. Dat alles binnen een tijdsbestek van 3 hele dagen. En dit jaar heb ik mijn verjaardag niet eens gevierd!

Hoe dan ook. De tijd is nu weer aangebroken om terug te gaan naar de orde van de dag. Dat betekent in mijn geval gemiddeld 36 uur per week werken, 3 keer sporten, boodschappen doen, huishouden, waar het kan in mijn tuin werken en dan nog de nodige bezoeken aan familie en vrienden. Dat is over het algemeen best druk… Zodra er rust en regelmaat in zit, is de orde van de dag ook echt orde.

De laatste weken was de orde ver te zoeken, maar dat is voorbij. Nu krijg ik weer tijd om het wielrennen van volgend jaar voor te bereiden. Of eigenlijk verder voor te bereiden, went we zijn al gestart. Het is al mogelijk om je aan te melden voor de trainingen en ook de voorbereidingen voor de trip naar de Vogezen zijn gestart. Het trainingsschema staat in de steigers, maar moet nog afgerond worden.

Het geeft weer nieuwe uitdagingen, nieuwe perspectieven, dingen om naar uit te kijken. Data heb ik zin in, dat geeft me weer energie. Een nieuwe orde van de dag…