een visie

Bij welk team hoor jij?

Wanneer je elkaar vertrouwt en respecteert, dan kun je samen een goed team zijn. Wanneer je in een team zit, dan heeft iedereen zijn eigen rol. Als je elkaar daarin kent en elkaars sterke kant gebruikt, kun je een sterk team maken. Een team kan een leider hebben. Een leider die niet bang moet zijn om ook eens fouten te maken. Een leider die moet kunnen luisteren en die hoort wat de teamleden zeggen.

De Banckert is verdeeld. Onder de gevangenen zien we twee teams ontstaan; team Freddy en team Suus. Het grote verschil tussen de teams is de leider ervan. Suus is van de samenwerking; zij is belangstellend voor het leven van anderen, bijvoorbeeld bij Maxiem en Tanja. Suus is echter nog niet vergeten wat Dylan Holt heeft gedaan en zint nog steeds op wraak.

Freddy is meer een alleenheerser, zij lost dingen op, maar zorgt ervoor dat de mensen om haar heen het vuile werk doen. Boomer is een knokker, maar iemand als Maxiem kan ze prima in haar team gebruiken. Freddy vergeet waar ‘een team hebben’ echt om gaat, wie daarin echt belangrijk voor haar zijn. En als ze dan zelfs Boomer vergeet…

Verdeeldheid komt er ook steeds meer in het bewakingsteam. Altan Cetin wil niet meer samenwerken met Rob Berends, nadat hij erachter is gekomen wat Rob heeft gedaan. Vera Maas zit tussen deze mannen en staat onder druk van Brinkhorst. En dat terwijl de thuissituatie met haar moeder ook steeds minder leefbaar wordt. Brinkhorst regelt ondertussen dat de situatie tussen haar mensen niet bepaald beter wordt.

Wat gaan ze doen? Komen ze er nog uit met zijn allen in De Banckert? Wie gaat orde op zaken stellen? Vanavond; 20.30 uur op SBS6, een nieuwe aflevering van Celblok H.