even weg

Gele band

Tijdens het overleg kijk ik naar mijn pols, een geel bandje hangt er nog omheen. Oh ja, weer vergeten af te knippen. Mijn pols is bruin gekleurd van de zon die er bijna twee weken lang met volle kracht op heeft gebrand. De eerste week in Frankrijk, de tweede op Terschelling. De blauwe letters op het bandje schrijven “Oerol 2015”.

Hoewel de vakantie (zoals altijd) veel te kort  heeft geduurd, was het heerlijk. De eerste week in Frankrijk met twee fietsploegen uit Drachten en Dokkum. Een samengestelde ploeg renners en begeleiding die het al snel goed met elkaar konden vinden. Het resulteerde in veel fietsplezier en lol samen. Mijn verhalen over de reis zijn te vinden via de website van Team TSF Drachten:

  1. Klaaiklùten en Wâldpiken
  2. fans van Frans
  3. (kilo)metervreters
  4. Onmisbaar
  5. De Drachtster en Dokkumer trots

Oerol is een familiefeestje. In de caravan op camping Terpstra bij Midsland Noord is het tijdens het festival een komen en gaan van familie. En van fietsen. En van inspiratie. Want ieder familielid neemt eigen ervaringen en kennis over de Oerolstukken en expedities mee. En zo kwam het dat ik tijdens mijn Oerol alleen maar mooi spul en goed spel heb gezien. Wat een geluk!

En nu is het al weer voorbij. Alleen het gele bandje om mijn bruine pols is nog een getuige van mijn vakantieperiode. Gelukkig heb ik dit jaar nog wat leuke dingen in het verschiet, waaronder nogmaals een korte vakantieperiode. Op naar de volgende!