fietserd

2018; een tikkie anders

Vorige week vrijdag heb ik mijn officiële afscheid gehad van de ploeg van dit jaar. Onofficieel blijf ik in ieder geval nog tot eind december op de zaterdagen met ze fietsen, want het is veel te leuk met deze mensen om dat niet meer te doen.

Al vaker, ook vanuit mijn ploeg, heb ik de vraag gekregen wat ik volgend jaar ga doen. Best een goede vraag, want zelf ben ik daar ook nog niet helemaal zeker over. Wel weet ik bepaalde dingen al wel.

Dit jaar ben ik begonnen bij CSG/Klik in Groningen (http://www.cyclesportgroningen.nl). Ik heb getwijfeld om hiermee door te gaan in het volgende jaar, omdat ik heel veel trainingen en andere leuke dingen niet mee heb kunnen maken vanwege het werk. Maaaarrrr… ik vind het toch wel een hele leuke ploeg en de donderdagavond is een prima avond voor een stevige en specifieke training. Dus ook 2018 ben ik weer van de partij.

Net als vorig jaar ben ik ook nu weer als spinninginstructeur aan de slag bij Happy Life 35 in Burgum (http://www.happylife35.nl). Iedere donderdagavond om 19.30 uur geef ik een training van een uur. Of ik het uit ga bouwen naar een indoorwielrentraining hangt even af van de mensen en of die het zien zitten. Hoe dan ook ben ik tot start van de Kliktrainingen volgend jaar op donderdagavond als instructeur aan de bak.

Nog één ding is zeker; ik ga me inschrijven bij Grinta Cyclesport (http://www.grinta.frl), zodat ik op zaterdagen door kan gaan met fietsen met een ploeg. Sterker nog; dat is deels de ploeg waar ik vanaf 2010 ook mee gefietst heb bij The Sportsclub. En dan met die groep ook leuke uitjes gaan beleven en weer de bergen in (hoop ik), want dat wil ik blijven doen!

Tot slot heb ik dit jaar voor de woensdagploeg van FTC Smallingerland (https://www.ftcsmallingerland.nl) het trainingsschema geschreven. Binnenkort gaan we evalueren hoe dat gelopen is. Als ze willen, wil ik me ook als trainer wel inzetten voor deze ploeg. Volgens mij is dat een hele leuke uitdaging en zo kan ik mijn opgedane kennis en ervaring blijven delen.

Kortom, genoeg dingen in het vooruitzicht om mij op fietsgebied te blijven vermaken. Of ik er tijd voor heb? Dat organiseer ik gewoon! 🙂