uit en thuis

En weeeeeer verkeerd

De uitslag is bekend, de winnaar, de verliezer en… de mol! De winnaar was vorige week al bekend, in de persoon van Frits Sissing.

Het wachten tot vandaag duurde lang. Ik zat al enkele weken op Sanne, maar verdacht Kim ook nog. Ook bij mensen die ik er naar vroeg was er onzekerheid over de identiteit van de mol.

En 10 minuten geleden was de uitslag daar, mijn onzekerheid over de mol nam toe. Dit kwam ook door een aanwijzing op twitter: “San=3, Kim=10”. Voor mij betekende dit dat Kim de mol van de 10de, deze, serie was. Maar toch bleef ik voor mezelf volhouden dat Sanne de mol was.

Uiteindelijk bleek dat Kim de mol was, een gehaaide goeie mol. De aanwijzing van twitter bleek juist, Sanne was (na de mol en de winnaar) de nummer 3 van deze serie geworden. Ik had weeeeeer (zeker voor de 8ste keer) op de verliezer van de finale gestemd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *