uit en thuis

komt wel op!

Typisch Nederlands weer vandaag. Tenminste, voor de herfst typisch Nederlands; regen, wind en kou. Echt van dat lekkere weer om binnen te zitten voor de tv of met een goed boek. Dus dat heb ik gedaan vandaag. Zo. Einde verhaal. Lekker saai voor jullie, maar heerlijk voor mij.

Maar voor mij was deze saaie dag wel een beetje welkom. Al enkele weken heb ik het niet alleen door de week, maar ook in de weekenden druk. Die periode heb ik gister afgesloten met een feestdag; mijn verjaardagsfeest, of ook wel Project F.

Vanaf 15.00 uur tot aan middernacht was er visite en van begin tot eind vond ik het gezellig. Familie, vrienden, teamgenoten en collega’s; van alles was er wel een afvaardiging langsgekomen.

Er waren niet zo veel mensen als had gekund. En nu heb ik dus voor een half weeshuis aan eten over. Gelukkig is het binnenkort kerst… het begin van de volgende drukke periode. Dan neem ik de ‘restanten’ gewoon mee. Komt wel op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *