uit en thuis

Pluim en veer

Hard werken loont, maar goed luisteren en communiceren is minstens zo belangrijk! Dat laatste is maar weer eens gebleken vandaag; niet 1, maar wel twee keer kreeg ik een dikke pluim! Of zoals ik het meestal zeg: een veer in de reet. En dat voelt goed mensen; die waardering voor het werk dat je verzet hebt.

Het is niet dat ik niet vaker complimenten krijg hoor. Die krijg ik wel vaker. Maar meestal vraag ik me af of die wel terecht zijn, of ik ze wel echt verdiend heb. Dit keer niet. Dit keer weet ik zeker dat ik ze verdiend heb. Dat het vooral door mijn inspanning komt en dat ik ze op mijn conto mag schrijven.

Zo, en dat wilde ik nu even kwijt! En dat voelt lekker šŸ™‚ Al hoef ik het niet letterlijk te voelen… die veer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *