uit en thuis

donderdagavond; tv-avond

Heerlijk dit! De benen omhoog, laptop op schoot, GTST op de tv en kopje koffie bruin naast me op het tafeltje. Dit voelt als vakantie, echt heerlijk relaxt.

Straks komt Wie is de mol? en dat wil ik uiteraard zien. Want ik zit er al weer helemaal in. Daarbij gebruik ik de tactiek die ik voorgaande jaren ook gebruikte. Goed kijken en luisteren, meelezen op het internetforum, de afvaller van de aflevering als mol kiezen en vervolgens weer een nieuwe mol kiezen. Want ik heb in alle afgelopen seizoenen nog maar één keer de goede mol gekozen! Een goede mollenjager ben ik dus niet.

Sowieso vind ik de donderdagavond trouwens een lekkere tv-avond. Ik kan nameljk ook wel genieten van de verhalen en het sentiment van Het mooiste meisje van de klas. In de meeste gevallen zijn de verhalen heel erg boeiend en zit ik aan de buis gekluisterd.

En dan komt de een van de beste uitvindingen van de afgelopen jaren; “Hollands welvaren”. Dat programma geeft een kijkje in het leven van de rijken van Nederland. Zowel het oude als het nieuwe geld komt daarbij aan de orde.

Met dat programma eindigt mijn NL1-serie. Want Pauw en Witteman vind ik ronduit vervelend en dat vermijd ik dus. Er zijn op andere zenders nog wel andere programma’s om mijn tv-avondje mee door te zetten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *